Dorsz Czarny Brûlée
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Czarny dorsz Brûlée może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 28g białka, oraz 1g tłuszczu. Na $9.89 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz podobne piwo, imbir, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić piwo do lekkiego dusić w średnim rondlu na średnim ogniu. Nie gotować. Nadal dusić, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o jedną trzecią, około 1 godziny.
Wyjmij rondel z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Wymieszać czosnek, imbir, sos żurawinowy, sok z granatów i sos sojowy do zredukowanego piwa.
Dorsza umieścić w naczyniu do pieczenia lub na patelni i przykryć sosem. Przykryć naczynie folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.Rozgrzej piekarnik do 191°. Odkryj dorsza i duś przez co najmniej 1 godzinę, pieczenie co 15 minut i uważając, aby go nie rozgotować.
Połącz brązowy cukier i cukier granulowany w małej misce i odstawić.
Umieścić dorsza na dużym talerzu i posypać każdy filet drobną warstwą mieszanki cukru. Za pomocą kuchennego palnika roztopić cukier, aż utworzy chrupiącą polewę.
Podawać natychmiast.Wypróbuj te przepisy owoce morza na Food Republic: Classic Shrimp Cocktail with Tequila-Lime Sauce Recipe
Rosemary-Szaszłyki Przepis
Przepis Na Łososia Zawiniętego Prosciutto
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.