Doodle Cakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek Doodle. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1358 kalorii, 19g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, bitą lukier waniliowy, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasteczka Cytrusowe Doodle, Bunny Doodle Cookies, oraz Kanapki Eggy Doodle.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać zgodnie z zaleceniami na polu. Zrób ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, używając wody, oleju i białek. Wypełnij 4 mini (4 cale) springform patelnie do połowy pełne ciasto.
Piec około 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić w patelniach na stojaku chłodzącym, około 45 minut.
Wyjmij schłodzone ciasta z patelni; umieść je na desce do ciasta.
Umieść paski papieru do gotowania pergaminu pod krawędziami ciastek. Szpatułką lukierową rozprowadź lukier na ciastach, czyniąc go tak gładkim, jak to możliwe.
Umieścić ciasta w zamrażarce, aby ustawić.
W międzyczasie umieść kremówkę na czystej powierzchni roboczej. Użyj cukru pudru, jeśli kremówka zacznie przyklejać się do powierzchni. Z wałkiem do ciasta, roll fondant do około 1/4 cala grubości. Nie zwijaj kremówki zbyt cienko lub pęknie po złożeniu ciasta.
Odwróć patelnię ciasta na walcowanej kremówce, aby sprawdzić rozmiar.
Cut fondant 1 cal większy niż średnica ciasta, aby upewnić się, że zasłony prawidłowo.
Wyjąć ciastka z zamrażarki. Ostrożnie rozprowadź 1 kremówkę na każdym cieście, wygładzając go dłońmi i kształtując na ciasto. Używając ostrego noża do parowania, odciąć nadmiar kremówki.
Wyjąć i wyrzucić papier pergaminowy spod każdego ciasta. Powrót ciasta do zamrażarki, aby ustawić.
Używając jadalnych markerów, narysuj ciasta zgodnie z potrzebami.