Domowy Sos Karmelowy

Domowy Sos Karmelowy
Domowy sos karmelowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, cukier, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Domowy Sos Karmelowy, Domowy Sos Karmelowy, oraz Domowy Sos Karmelowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier i wodę; gotuj na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i gotować delikatnie, bez mieszania, aż syrop zmieni głęboki bursztynowy kolor, od czasu do czasu szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciasta i wirując patelnię (około 8 minut). (Wirowanie patelni zamiast mieszania sprzyja bardziej równomiernemu gotowaniu.) Stopniowo dodawać śmietanę (sos będzie energicznie bąbelkować).
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SyropSyrop
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Dodać masło; mieszać delikatnie, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn