Domowy sos fudge

Domowy sos fudge
Domowy sos fudge może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 120 kalorii , 1 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 24 osób. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Mieszanka masła, cukru, ekstraktu waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Ciasto fudge z sosem solonego karmelu , sos zhoug (znany również jako sos schug) – pikantny sos kolendrowy z Bliskiego Wschodu i 5-minutowy fudge Rocky Road są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu wymieszaj cukier, kakao i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj śmietanę i mleko; dobrze wymieszaj. Na średnim ogniu doprowadź do wrzenia, stale mieszając. Gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na 15 minut.
4
Dodaj masło i mieszaj, aż się rozpuści. Wymieszaj z wanilią. Ostudź do temperatury pokojowej. Przykryj i przechowuj w lodówce. Wymieszaj przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn