Domowy ser rolniczy

Domowy ser farmerski może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Ten przepis służy 3. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 441 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, Ser Brousse z " domowej zimy, oraz North Woods Inn czosnek ser chleb-to idzie tak dobrze z miską domowej zupy.
Instrukcje
Mleko wlać do dużego garnka i wymieszać ze szczyptą soli. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu mleka na dnie garnka.
Kiedy mleko zaczyna się gotować (małe pęcherzyki pojawią się najpierw na krawędziach), wyłącz ciepło. Wymieszaj sok z cytryny z mlekiem, a mleko się zsiadnie. Może być konieczne odczekanie 5 lub 10 minut.
Wyłóż sito lub durszlak z gazą i wlej mleko przez ściereczkę, aby złapać twaróg. W gazie zostaje ser rolnika. Płynem jest serwatka. Niektórzy trzymają serwatkę i piją ją, ale ja ją wyrzucam. Zbierz ściereczkę wokół sera i wyciśnij jak najwięcej serwatki. Owinąć w folię lub umieścić w hermetycznym pojemniku. Przechowywać w lodówce.