Domowy mokry sos orzechowy do lodów
Domowy mokry sos orzechowy do lodów może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.62 za porcję. Mieszanka syropu kukurydzianego, orzechy włoskie, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Domowe Pałeczki Do Lodów, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Mini Tarty Orzechowe Z Domowymi Lodami.
Instrukcje
Połącz syrop kukurydziany, syrop klonowy, wodę, cukier oraz mielony i świeży imbir w niereaktywnym rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając raz lub dwa razy. Pozostawić do gotowania przez 2 do 3 protokół i zdjąć z ognia.
Niech mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
Odcedzić mieszaninę przez sitko o drobnych oczkach, naciskając na imbir, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Odrzuć imbir.
Dodaj sok z cytryny do sosu. Wymieszać z orzechami włoskimi.