Domowy Meat Loaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać domowy styl Meat Loaf spróbować. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz cebulę, płatki owsiane, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szybkie gotowanie owsa można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z orzechowym nadzieniem owsianym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Down - Domowy Meat Loaf, Meat Loaf (Ranch Style), oraz Pieczeń Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/2 szklanki ketchupu, owies, a następnie 6 składników (owies przez białka jaj) w dużej misce.
Dodać mięso; mieszać aż do wymieszania. Kształt mieszanki mięsa w 8 x 4-calowy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Szczotka 1/4 szklanki ketchup na Meat loaf.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.