Domowy Meat Loaf
Domowy Meat Loaf wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.08 za porcję. To danie główne ma 222 kalorie, 21g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 404 fanów. Mieszanka stylu bułka tarta, jajka, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Down - Domowy Meat Loaf, Meat Loaf (Ranch Style), oraz Pieczeń Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, połączyć wszystkie składniki Meat loaf; dobrze wymieszać. Prasować mieszankę w nieoczyszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cale.
Piec w temperaturze 177°. przez 40 minut.
Wyjąć Bochenek mięsa z piekarnika.
Rozłóż 1/4 szklanki ketchupu równomiernie na górze. Powrót do piekarnika; piec dodatkowe 15 do 20 minut lub aż mięso termometr osiągnie 71°. i wołowina jest dokładnie gotowane.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.