Domowy Likier Z Dyni
Domowy likier z dyni może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 1469 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 13,32 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 godzin. Mieszanka purée z dyni, brązowy cukier, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kawa deserowa z likierem Bailey ' s Pumpkin Spice, Domowa Przyprawa Do Pumpkin Pie, oraz Domowa Przyprawa Do Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę i cukry w średnim rondlu, ubijaj do połączenia i zagotuj na średnim ogniu.
Dodaj dynię, laski cynamonu, goździki i fasolę wanilii, ubijaj, aby połączyć i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż syrop zostanie napełniony smakiem, o 30 protokół. W międzyczasie wyłóż sitko o średniej drobnej siatce z kawałkiem najdrobniejszej gazowej 13 na 15 cali i umieść je na dużej żaroodpornej misce.
Wlej mieszaninę dyni przez gazę i pozostaw ją w stanie niezakłóconym, aż większość płynu przejdzie i pozostanie tylko gęsta pasta. Delikatnie nacisnąć pastę gumową szpachelką, aby uwolnić pozostałą ciecz, a następnie wyrzucić zawartość Sitka. (Należy mieć około 2 szklanki syropu w infuzji.)
Dodać rum i wymieszać, aby połączyć.
Przenieść do pojemnika 1-quart i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około 1 godziny.Szczelnie zamknąć pojemnik i przechowywać go w chłodnym, ciemnym miejscu przez co najmniej 2 dni i do 3 miesięcy przed podaniem.