Domowy Jogurt Wegański (Jogurt Tofu)
Domowy wegański jogurt (jogurt tofu) może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 172 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać jedwabiste tofu, sok z cytryny, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest przynoszony przez Szczęśliwego Roślinożercę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Domowy Jogurt Wegański (Jogurt Tofu), Domowy Jogurt Wegański, oraz Domowy Jogurt Wegański.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w blenderze, whizing aż gładkie i kremowe. Smak, dodając więcej słodzika w zależności od potrzeb. (Klon może zastąpić agawę lub inny słodzik syropowy).
Dodaj świeże owoce, takie jak truskawki, jagody lub więcej bananów do jogurtu o smaku owocowym.Informacje Żywieniowe
30gdieterny Fiber1. 60gSugars3. 40gProtein10. 10g