Domowy Budyń Czekoladowy W Stylu Galaretki

Domowy Budyń Czekoladowy W Stylu Galaretki
Domowy budyń czekoladowy w stylu galaretki może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sproszkowana żelatyna, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe, Ciasto Budyniowe z galaretką OREO, oraz JELL-o® budyń owocowy Mix-Ins.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć żelatynę i 2 1/2 uncji mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ubijać widelcem, aby nie pozostały żadne grudki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
W małym garnku z sosem połącz cukier, kakao, sól i pozostałe mleko na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Trzepaczka stale, aż będzie gładka, a istoty mieszaniny bąbelków na brzegach, około pięciu minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wlać gorącą mieszaninę mleczną przez sito i do miski żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Żelatynę ubić do masy czekoladowej. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Ustawić miskę, Odkryte, w lodówce. Po piętnastu minutach przykryć budyń arkuszem folii dociskanej do powierzchni i przechowywać w lodówce aż do całkowitego zgrubienia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Podawać: zagęszczony budyń ubijać mikserem ręcznym lub stojącym przez całą minutę, aby przywrócić kremową konsystencję. (Niestety, mieszanie lub bicie samą łopatką nie wystarczy rozbić budyń na kremową, jednorodną mieszaninę.) Łyżkę ubitego budyniu do czterech dań.Jeśli cały budyń nie zostanie zjedzony w tym czasie, konieczne będzie ponowne ubijanie puddingu przed podaniem, ponieważ długotrwałe chłodzenie tworzy nieprzyjemnie twardą konsystencję.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn