Domowy Budyń Czekoladowy W Stylu Galaretki

Domowy Budyń Czekoladowy W Stylu Galaretki
Domowy budyń czekoladowy w stylu galaretki może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sproszkowana żelatyna, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe, Ciasto Budyniowe z galaretką OREO, oraz JELL-o® budyń owocowy Mix-Ins.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć żelatynę i 2 1/2 uncji mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Ubijać widelcem, aby nie pozostały żadne grudki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
W małym garnku z sosem połącz cukier, kakao, sól i pozostałe mleko na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Trzepaczka stale, aż będzie gładka, a istoty mieszaniny bąbelków na brzegach, około pięciu minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
5
Wlać gorącą mieszaninę mleczną przez sito i do miski żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Żelatynę ubić do masy czekoladowej. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
7
Ustawić miskę, Odkryte, w lodówce. Po piętnastu minutach przykryć budyń arkuszem folii dociskanej do powierzchni i przechowywać w lodówce aż do całkowitego zgrubienia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Podawać: zagęszczony budyń ubijać mikserem ręcznym lub stojącym przez całą minutę, aby przywrócić kremową konsystencję. (Niestety, mieszanie lub bicie samą łopatką nie wystarczy rozbić budyń na kremową, jednorodną mieszaninę.) Łyżkę ubitego budyniu do czterech dań.Jeśli cały budyń nie zostanie zjedzony w tym czasie, konieczne będzie ponowne ubijanie puddingu przed podaniem, ponieważ długotrwałe chłodzenie tworzy nieprzyjemnie twardą konsystencję.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn