Domowy Budyń Czekoladowy W Stylu Galaretki
Domowy budyń czekoladowy w stylu galaretki może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sproszkowana żelatyna, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe, Ciasto Budyniowe z galaretką OREO, oraz JELL-o® budyń owocowy Mix-Ins.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć żelatynę i 2 1/2 uncji mleka.
Ubijać widelcem, aby nie pozostały żadne grudki.
W małym garnku z sosem połącz cukier, kakao, sól i pozostałe mleko na średnim ogniu.
Trzepaczka stale, aż będzie gładka, a istoty mieszaniny bąbelków na brzegach, około pięciu minut.
Wlać gorącą mieszaninę mleczną przez sito i do miski żelatyny.
Żelatynę ubić do masy czekoladowej. Wymieszać wanilią.
Ustawić miskę, Odkryte, w lodówce. Po piętnastu minutach przykryć budyń arkuszem folii dociskanej do powierzchni i przechowywać w lodówce aż do całkowitego zgrubienia, około 2 godzin.
Podawać: zagęszczony budyń ubijać mikserem ręcznym lub stojącym przez całą minutę, aby przywrócić kremową konsystencję. (Niestety, mieszanie lub bicie samą łopatką nie wystarczy rozbić budyń na kremową, jednorodną mieszaninę.) Łyżkę ubitego budyniu do czterech dań.Jeśli cały budyń nie zostanie zjedzony w tym czasie, konieczne będzie ponowne ubijanie puddingu przed podaniem, ponieważ długotrwałe chłodzenie tworzy nieprzyjemnie twardą konsystencję.