Domowe Tacos Rybne Tilapia
Domowe Tacos z rybami Tilapia może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,75 zł za porcję. To danie główne ma 223 kalorie, 20g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielony kminek, cebulę w proszku, cztery sery i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj TACO RYBNE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Tilapia Fish Tacos, oraz Blackened Tilapia Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połączyć bułkę tartą i przyprawy; wymieszać z serem.
Ryby zwilżyć wodą; zalać mieszanką serową, lekko naciskając mieszankę serową na obie strony ryby.
Umieść na blasze natryskiwanej sprayem do gotowania; top z pozostałą mieszaniną sera.
Piec 12 do 15 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. W międzyczasie połącz kapustę i salsę.
Pokrój rybę na pół; umieść na tortilli. Top z mieszanki kapusty. Złóż na pół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.