Domowe pomidory pieczone w spiżarni do zamrażarki
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Domowej roboty spiżarni pieczone pomidory do zamrażarki może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 205 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2514 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać zioła, pomidory, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kremowa czarna fasola i pomidory ze spiżarni, Domowy sos spiżarni, oraz Budyń waniliowy z domowej spiżarni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 135°. Ułóż dwie galaretki z papieru pergaminowego.
Połóż pomidory na tacy, pokrój bok do góry. Rozsypać ząbki czosnku na pomidorach, a następnie rozsypać zioła. Daj obu tacach wstrząsnąć solą i pieprzem oraz mżawka oleju.
Zawartość TAC, w tym oliwy z oliwek i soków, wlać do torebek zamrażarki. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem przez 3 dni lub w zamrażarce w torebkach zamrażalnika przez 4 do 6 miesięcy.