Domowe Paszteciki Z Kiełbasą Szałwiową

Domowe Paszteciki Z Kiełbasą Szałwiową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj domowe paszteciki z kiełbasą szałwiową. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 8 i kosztuje 52 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jeśli masz pod ręką maślankę, ser cheddar, potartą szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Paszteciki Z Kiełbasą Z Indyka, Paszteciki Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Domowe paszteciki z kiełbasą drobiową z oliwkami i Oregano dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze osiem składników. Pokrusz wieprzowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj osiem 1/2 cala. paszteciki. Wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu smaż placki przez 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn