Domowe Ogórki Koperkowe
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Domowe ogórki koperkowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, nasiona kopru, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Domowy Słodki Koperek Mniam-Mniam Ogórki Kiszone, Domowe Pikantne Ogórki Koperkowe, oraz Jak zrobić domowe pikantne ogórki koperkowe.
Instrukcje
Ogórki umyć i ćwiartkę wzdłuż.
Umieść durszlak w zlewie.
Dodaj ogórki, posyp solą i wrzuć do herbu.
Odstawić na 1 godzinę. Ogórki opłukać i osuszyć.
Umieść 1 szklankę wody, cukier, nasiona koperku, cebulę i czosnek w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Dodać ogórki i świeży koperek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Przełożyć do miski i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.