Domowe Nadzienie Z Jagodami
Domowe nadzienie z jagodami jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jagody, masło, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać 3 kufle jagody, cukier, skrobia kukurydziana i cynamon w rondlu z wodą na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszaninę lekko zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Zdjąć rondel z ognia i dodać masło i pozostały 1 kufel borówek; delikatnie wymieszać, aby jagody pozostały całe. Pozostawić do ostygnięcia.