Domowe Masło Jabłkowe
Domowe masło jabłkowe może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cydru jabłkowego, zmielony cynamon, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Domowy cydr jabłkowy i masło jabłkowe, Domowe Masło Jabłkowe, oraz Domowe Masło Jabłkowe.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w holenderskim piekarniku. Przykryć i gotować na średnim ogniu 1 godzinę lub aż jabłka będą bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić duże sito o drobnych oczkach nad miską; łyżką jedną trzecią mieszanki jabłek na sito. Mieszankę przecisnąć przez sito za pomocą tylnej części łyżki lub chochli. Wyrzucić miąższ. Powtórz tę procedurę z pozostałą mieszaniną jabłek.Powrót mieszaninę do patelni. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 15 minut lub aż gruby, często mieszając.