Domowe Masło
Domowe masło może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 411 kalorii, 2G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 917 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Domowe masło Cookie masło orzechowe (z wegańskie i bezglutenowe opcje), Domowe lody z masłem orzechowym z kubkami z masłem orzechowym, oraz Prawie Domowy Krem Maślany.
Instrukcje
Wlać śmietanę do robota kuchennego lub blendera. Proces przez 10 minut, lub aż masło oddziela. Odcedzić płyn. Doprawić do smaku solą, jeśli chcesz. Wciśnij masło do małej miski z tyłu łyżki, aby dalej usunąć płyn.