Domowe Masło

Domowe Masło
Domowe masło może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 411 kalorii, 2G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 917 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Domowe masło Cookie masło orzechowe (z wegańskie i bezglutenowe opcje), Domowe lody z masłem orzechowym z kubkami z masłem orzechowym, oraz Prawie Domowy Krem Maślany.

Instrukcje

1
Wlać śmietanę do robota kuchennego lub blendera. Proces przez 10 minut, lub aż masło oddziela. Odcedzić płyn. Doprawić do smaku solą, jeśli chcesz. Wciśnij masło do małej miski z tyłu łyżki, aby dalej usunąć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn