Domowe makarony i sery
Domowy makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 21g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól, musztarda dijon, makaron, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1121 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Domowe Makarony I Sery.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W rondlu 3 quart na średnim ogniu roztopić masło i wymieszać z mąką. Gotować przez około 1 minutę, aż będzie gładka i bąbelkowa; od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z mlekiem, serem śmietankowym, solą, pieprzem i musztardą Dijon. Kontynuuj gotowanie, aż sos zgęstnieje.
Dodać ugotowany makaron i ser Cheddar.
Wlać do naczynia żaroodpornego 2 quart. W małej misce wymieszać bułkę tartą, masło i natkę pietruszki; rozprowadzić na makaronie i serze.
Piec przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru i podgrzewane przez.