Domowe Lody Z Ajerkoniakiem Parfaits
Domowe lody Ajerkoniakowe parfaits wymaga o 5 godzin i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 316 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, wiśnie maraschino, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Domowe Lody Z Ajerkoniakiem Parfaits, Domowe Pałeczki Do Lodów, oraz Domowe Ciasto Z Lodami Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zarezerwuj 12 całych wiśni do dekoracji. Pozostałe wiśnie posiekać; odstawić.
W średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
W dużej misce wymieszaj skondensowane mleko, cynamon, gałkę muszkatołową, ekstrakt z rumu i wanilię. Złóż bitą śmietanę do połączenia.
Aby każdy parfait w słoiku galaretki lub szkła, warstwa około 1 łyżka płatków zbożowych, około 1/4 szklanki mieszanki śmietany, niektóre posiekane wiśnie, Inna łyżka płatków zbożowych i warstwa mieszanki śmietany.
Wierzch posypać płatkami; wierzch posypać 100% wiśni.
Przykryć; zamrozić co najmniej 5 do 6 godzin przed podaniem.