Domowe Krakersy Z Dyni Graham
Domowe krakersy z dyni Graham mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz puree z dyni, mleko, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Krakersy Graham, Domowe Krakersy Graham, oraz Domowe Krakersy Graham dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce przesiać mąkę pszenną, mąkę uniwersalną, cukier granulowany, cukier brązowy, cynamon, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W osobnej misce połącz jajko, olej, miód i puree z dyni.
Trzepaczka do połączenia. Będzie grudkowaty i dziwnie wyglądający, ale nie panikuj. Stanie się normalny po wymieszaniu go z suchymi składnikami.
Wymieszaj mokre składniki z suchymi składnikami, mieszając aż do włączenia. Ciasto może być dość suche.
Dodaj do 2 łyżek mleka, aby je zwilżyć. Chcesz, aby ciasto było wystarczająco wilgotne, aby sklejało się z lekko kruchą konsystencją-nie do tego stopnia, aby się kleiło. Ciasto będzie lekko kruche, ale powinno trzymać się razem, gdy zbijesz je rękami.
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką deskę i wkleić w szorstki Kwadratowy kształt, o grubości około 1 cala. Owinąć ciasto w plastik i odstawić do lodówki na dwie godziny lub na noc.
Kiedy jesteś gotowy do upiec krakersy, Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Obróć ciasto na obficie obsypaną mąką powierzchnię i wyrabiaj delikatnie ręcznie, aż się utrzyma (ciasto będzie nieco kruche na krawędziach, co jest w porządku; ugniatanie pomoże mu trzymać się razem).
Ponownie wklep ciasto w szorstki Kwadratowy kształt, a następnie rozwałkuj do grubości około 1/8 cala. Jeśli masz trudności z walcowaniem go tak cienkiego, lub po prostu wolisz bardziej znaczący krakers, jest całkowicie w porządku, aby ciasto było grubsze, po prostu dostaniesz kilka mniej krakersów.
Ciasto pokroić na około 3 - na 5 - calowe prostokąty za pomocą noża lub noża do pizzy. Oczyść wszystkie poszarpane krawędzie, delikatnie naciskając płaską stronę noża na boki.
Przełożyć na przygotowane blachy do pieczenia za pomocą szpatułki. Ponownie zwijaj resztki, aby uzyskać więcej krakersów Grahama.
Ukłuj każdy kwadrat kilka razy zębami widelca lub wykałaczki. Te krakersy nie rozprzestrzeniają się zbytnio podczas procesu pieczenia, dzięki czemu można je trzymać dość blisko siebie na arkuszu.
Blaty lekko posmarować pozostałymi 3 łyżkami mleka.
Piec przez 14-18 minut, lub aż krakersy są lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika, przenieść do stojaka chłodzącego drut i całkowicie ostudzić. Krakersy będą dość miękkie, aby rozpocząć, ale twardnieje i stać się chrupiące po kilku godzinach. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 10 dni.