Domowe Krakersy Graham

Domowe Krakersy Graham
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj domowych krakersów Graham. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 141 g tłuszczu, oraz w sumie 2464 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Domowe Krakersy Graham, Domowe Krakersy Graham, oraz Domowe Krakersy Graham dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło, cukry i miód w dużej misce z mikserem, aż będzie gładka. W innej misce wymieszaj suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać do mieszaniny masła i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę między 2 arkusze pergaminu w nawet 10-przez 12-in. prostokąt. Przesuń każdy zestaw na blasze do pieczenia i zamrozić do firmy, o 10 protokół. Rozgrzej piekarnik do 30
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ściągnij górny pergamin.
5
Pokrój ciasto na patelnie na 2 1/2-przez 4-in. prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Piec do głębokiego złoty kolor, 13 do 18 protokół; Patelnie wymiany w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wytnij krakersy ponownie na linie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
8
Niech krakersy ostygną na patelniach 2 do 3 minut. Oddzielić kawałki i przenieść do regałów chłodzących.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
9
Wykonaj do przodu: do 1 tygodnia, szczelnie; lub zamrozić do 2 miesięcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia18
Magazyn