Domowe kluski babci

Domowe kluski babci
Domowe kluski babci to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, jajka, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Makaron Jajeczny Domowej Roboty, Domowy Kurczak z makaronem, oraz Kurczak z domowym makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij jajka i wodę razem w misce. Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać do oddzielnej dużej miski i zrobić dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do studzienki wlać ubite jajka, następnie wymieszać z mieszaniną mąki, aż uformuje się miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Ciasto rozwałkować na bardzo cienką warstwę na lekko posypanej mąką powierzchni; pokroić w paski 1/2 cala. Pozostawić do wyschnięcia co najmniej 4 godziny przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn