Domowe" Francuski " Dressing (Rachael Ray)
Domowej roboty" Francuski " opatrunek (Rachael Ray) jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 1G białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.52 za porcję. Mieszanka octu winnego, sól, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj "Tak Dobry Jak Domowy" Sos Teriyaki, Egzotyczna Sałatka z kurczakiem, dieta dla diabetyków z" normalnymi " Subs, oraz "Thetis Queen" tuńczyk Albacore Tacones z pikantnym Spot P dla podobnych receptur.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować, jest Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc