Domowe Ciasto Konserwowe

Domowe Ciasto Konserwowe
Domowe ciasto konserwowe to deser, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 9g tłuszczu i w sumie 493 kalorii. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, dodatkowy cukier cukierniczy, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Z łyżką wynik 10%, to danie można poprawić. Spróbuj Ciasto czekoladowe Come-Home-to-Mama, domowe ciasto na parze, oraz Sos Marinara do konserw dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; wlać do dwóch natłuszczonych 9 cali. kwadratowe formy do pieczenia i dwa natłuszczone kubki na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2
Piecz ciasta w temperaturze 350° przez 25 minut, a babeczki przez 20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W małej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz kawałki czekolady i śmietanę. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 30 sekund lub do stopienia wiórów; mieszaj, aż będzie gładka. Wstaw do lodówki na 20 minut lub do ostygnięcia. Ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść jedno ciasto na zadaszonej desce; posmaruj mieszanką czekolady. Na wierzch z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
W misce wymieszaj wodę, proszek bezowy i ekstrahuj, aż proszek się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść cukier cukierniczy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj mieszankę bezową; mieszaj, aż dobrze się połączy i powstanie bardzo sztywne ciasto, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Umieść po 1/4 szklanki kremówki w dwóch miseczkach; odcień jeden różowy i jeden zielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Umieść 2 łyżki stołowe w innej misce; odcień złota.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umieść pozostałą kremówkę w misce; zostaw biały. Przykryj miski folią, gdy nie są używane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Odstawić 2 łyżki białego kremówki. Na powierzchni roboczej mocno posypanej cukrem cukierniczym rozwałkuj pozostałą białą kremówkę na 12 cali. kwadrat. Wsuń nóż do lukru między kremówkę a powierzchnię roboczą, aby poluzować; przenieś na ciasto. Gładkie boki i rogi wokół ciasta. Przytnij każdą nakładającą się kremówkę nożem do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
12
W przypadku etykiety słoika uformuj zarezerwowaną białą kremówkę W 2-1 / 2 cala. x 1-1 / 2-w. Owalny. Uformuj 1 łyżkę różowego kremówki w 1-3/4 cala. x 1-w. Owalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Umieść na białym owalu; odstawić.
14
W przypadku słoika do konserw odetnij cienki plasterek z wierzchu babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
15
Pokrój każdą babeczkę na pół od góry do dołu. Odnosząc się do zdjęcia po lewej stronie do pozycji, ułóż połówki babeczki i umieść ściętą stroną do dołu po jednej stronie ciasta. Kształt pozostały różowy kremówki wokół trzech dolnych połówek; wykończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
16
Umieść etykietę na słoiku.
17
Za pomocą wykałaczki lub cienkiego pędzla zamoczonego w zielonym barwniku spożywczym napisz na etykiecie "dżem". Na pokrywkę słoika uformuj złotą kremówkę i umieść na czwartej babeczce; przyciąć. Za pomocą wykałaczki naciśnij 1/2-in. linie do pokrywy słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
18
Rozwałkuj zieloną kremówkę do 1/8 cala. grubość. Korzystanie z 1-in. foremki do ciastek alfabetu, wycinaj litery, aby przeliterować "przepis". Centrum w pobliżu górnej części ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
19
Pokrój pozostałą zieloną kremówkę na 1/8 cala.- do 1/4 cala. szerokie paski do linii kart receptury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
20
Umieść na torcie obok słoika. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn