Domowe Chrupiące Nutella

Domowe Chrupiące Nutella
Domowe chrupiące Nutellan jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3623 kalorii, 33g białka, oraz 251 g tłuszczu każdy. Na 13,39 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz prażone orzechy laskowe, wodę, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chrupiące Nadziewane Orzechowo-bananowe tosty francuskie, Domowe Nutella, oraz Domowe Nutella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać orzech laskowy kruchy: lekko posmarować patelnię z masłem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Połączyć wodę, cukier, nasiona wanilii i miód (lub syrop kukurydziany) w średnim garnku. Włącz ciepło do medium i delikatnie wymieszaj za pomocą odpornej na ciepło łopatki, aby rozpuścić cukier. Gdy mieszanina zacznie się gotować, przestań mieszać i pozwól jej gotować na wolnym ogniu, niezakłócony.Gotować, aż mieszanina nabiera bogatego, złotego koloru. Zarejestruje około 149° na termometrze candy, jeśli chcesz być precyzyjny.Teraz wyłączyć ogień i mieszać w tosty orzechy laskowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wlać mieszaninę na przygotowaną patelnię i rozprowadzić szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Niech ostygnie całkowicie.Podczas gdy kruche chłodzi, roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej lub nad łaźnią wodną. Wymieszać do kremowej, i odstawić do ostygnięcia, ale wylewane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
5
Zrób czekoladową pastę z orzechów laskowych: gdy kruche ostygnie całkowicie, posiekaj go z grubsza nożem, aby był trochę łatwiejszy w zarządzaniu dla robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Przenieść kruche do miski robota kuchennego.Pulsuj mieszaninę kilka razy, aż zostanie sproszkowana, a następnie pozwól, aby robot kuchenny działał nieprzerwanie, aż kruchy przypomina Gruboziarnisty posiłek.Wyłącz procesor i zdejmij pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wlać całą schłodzoną czekoladę, kakao w proszku i sól. Wymień pokrywkę i kontynuuj, aż mieszanina będzie jednorodna, będzie to bardzo gęsta pasta. Następnie, gdy mikser nadal działa, powoli skropić olejem z orzechów laskowych. Po zmieszaniu wszystkich czterech uncji oleju z orzechów laskowych zdejmij pokrywkę i oceń mieszaninę. Możesz dodać więcej oleju z orzechów laskowych, łyżkę stołową na raz, aż osiągnie konsystencję, którą wolisz.Przechowywać w słoiku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej Z Orzechów LaskowychOlej Z Orzechów Laskowych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia35
Magazyn