Domowe Choucroute Garni

Domowe Choucroute Garni
Domowe Choucroute Garni jest a bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1150 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.22 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka suszonych golonek wieprzowych, bekonu, jagód jałowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać riesling można śledzić to danie główne z Późny zbiór Riesling Sorbet z jagodami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Choucroute Garni, Choucroute Garni, oraz Choucroute Garni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wino, bulion z kurczaka i 2 szklanki wody do holenderskiego piekarnika; wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj boczek osolony na sucho, boczek wędzony, golonkę wieprzową, Tyłek wieprzowy, marchew, czosnek, sól i Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Boston ButtBoston Butt
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Umyte i osuszone kiszone kapusty położyć na wierzchu mieszaniny w holenderskim piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby doprowadzić ciecz do 1 cala poniżej kiszonej kapusty. Przykryć, zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić płyn do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia74
Magazyn