Domowe Chipsy Ziemniaczane
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawki? Domowe chipsy ziemniaczane mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 146 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka ziemniaków do pieczenia, olej canolan, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Chipsy Ziemniaczane, Domowe Chipsy Ziemniaczane Z Grilla, oraz Domowe Chipsy Ziemniaczane Z Grilla.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzej do 204°. pokrój ziemniaki o grubości 1/8 cala. W misce, wrzucić ziemniaki z olejem, aż pokryte.
Mgła 2 duże blachy do pieczenia sprayem do gotowania.
Umieść tyle plastrów ziemniaków, ile możesz zmieścić w jednej warstwie na arkuszach.
Piec na złoty kolor, przełączanie blach do pieczenia od góry do dołu iz przodu do tyłu dwa razy, 18 do 20 minut łącznie.
Natychmiast posypać wióry solą i ostudzić na stojakach z drutu. Powtórz z pozostałymi plastrami ziemniaka.