Domowe Burgery Wegetariańskie Z Czarnej Fasoli
Domowej roboty Black Bean Veggie Burgers wymaga około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 195 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajko, kminek, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Domowe Burgery Wegetariańskie Z Czarnej Fasoli, Tex - Mex Black Bean Veggie Burgers, oraz Black Bean Veggie Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku grillowania rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko posmaruj arkusz folii aluminiowej. Jeśli pieczenie, Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C) i lekko naoliwić blachę do pieczenia.
W średniej misce rozgnieść czarną fasolę widelcem, aż będzie gęsta i pasty.
W robocie kuchennym drobno posiekaj paprykę, cebulę i czosnek. Następnie wymieszać z puree fasolowym.
W małej misce wymieszaj jajko, chili w proszku, kminek i sos chili.
Wymieszać mieszaninę jaj do puree fasolowego.
Wymieszać w bułce tartej, aż mieszanina będzie lepka i trzyma się razem. Podzielić mieszaninę na cztery paszteciki.
W przypadku grillowania umieść paszteciki na folii i grilluj około 8 minut z każdej strony. Jeśli pieczenie, umieścić paszteciki na blasze do pieczenia, i piec około 10 minut z każdej strony.