Domowe Biscoff
Domowe Biscoff jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, wody, oleju, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Domowe ciasteczka Biscoff z lukrem z serem Biscoff, Domowe ciasteczka Biscoff (Speculoos) - niskowęglowodanowe i bezglutenowe, oraz Biscoff Overload - babeczki Biscoff i lukier ozdobione okruszkami ciastek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 ° F i mieć dwa pergamin wyłożone blachy do pieczenia odstawić.Mąkę przesiać i odstawić.Za pomocą miksera ręcznego lub stojącego połącz brązowy cukier, olej, sodę oczyszczoną, mąkę sojową i zmielony cynamon.
Mieszaj tylko do uzyskania jednorodnej konsystencji, a następnie, przy nadal działającym mikserze, dodaj mąkę na raz i skrop w wodzie.
Wymieszać, aż powstanie sztywne ciasto; wyłączyć mikser.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj delikatnie, aż utworzy gładkie ciasto, a następnie spłaszcz na krążek. Pył lekko z mąką i użyć wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do 1/4 " grubości. Ciasto nie jest bardzo elastyczne i jest podatne na rozdarcie, jeśli podnosisz zgięcie tak, jak w przypadku "normalnego" ciasta. Zamiast próbować go przesuwać lub podnosić, aby odkurzyć więcej mąki pod spodem, po prostu skup się na zwijaniu. Po rozwinięciu go, uruchom metalową szpatułkę między ciastem, aby je poluzować.
Pokrój ciasto ulubioną foremką do ciastek lub użyj karbowanego kółka do ciasta (aka, krajalnica do ravioli), aby pociąć ciasto na prostokąty wielkości Biscoff. Użyj metalowej szpatułki, aby przenieść ciasteczka do blachy do pieczenia; nie będą się rozprzestrzeniać dużo, więc można nestle je dość blisko siebie.
Piec przez około 10 minut, lub do twardego w dotyku.Dokładnie schłodzić i przechowywać ciasteczka w hermetycznym pojemniku. Będą trzymać przez kilka tygodni w temperaturze pokojowej.