Domowa Śmietana
Domowa śmietana jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 2G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. 320 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ciężkiej śmietany, mleka, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Domowe chipsy z kwaśną śmietaną i cebulą, Domowe Puree z kwaśną śmietaną, oraz Moje Ulubione Wegańskie Chili z domową śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mleko i ocet i odstawić na 10 minut.
Do słoika wlać śmietanę. Wymieszać mieszaninę mleka, przykryć słoik i odstawić w temperaturze pokojowej na 24 godziny. Schłodzić przed użyciem.