Domowa zupa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 78g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.47 za porcję. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, seler, pokrojonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, Domowa Zupa Z Indyka, oraz Domowa Zupa Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozbić tusze indyka, aby zmieścić 6-quart holenderski piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj wodę, sól, pieprz, przyprawę do drobiu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ciepło do niskiego. Przykryć; dusić 1 godzinę 30 minut.
4
Usuń wszelkie pozostałości, które wydostają się na powierzchnię.
5
Usunąć kości, mięso i liść laurowy z bulionu; ostudzić. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usunąć mięso z kości i pokroić na kawałki wielkości kęsa; odstawić. Odrzuć kości i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Odtłuścić tłuszcz z bulionu; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Do bulionu dodać mięso z indyka pokrojone z kości; wymieszać z jęczmieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
Jęczmień
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
8
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
9
Wymieszaj marchew, cebulę, seler i 3 szklanki gotowanego indyka. Gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i jęczmień będą miękkie. Natkę pietruszki wymieszać.