Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj domowej zupy z indyka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 548 kalorii, 78g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pokrojonego indyka, selera, tuszy z indyka i kilku innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, Domowa Zupa Z Indyka, oraz Domowa Zupa Z Indyka.
Instrukcje
1
Rozbić tusze indyka, aby zmieścić 6-quart holenderski piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj wodę, sól, pieprz, przyprawę do drobiu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Drobiu
Liście Laurowe
Pieprz
Woda
Sól
3
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ciepło do niskiego. Przykryć; dusić 1 godzinę 30 minut.
4
Usuń wszelkie pozostałości, które wydostają się na powierzchnię.
5
Usunąć kości, mięso i liść laurowy z bulionu; ostudzić. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usunąć mięso z kości i pokroić na kawałki wielkości kęsa; odstawić. Odrzuć kości i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Bulion
Mięso
6
Odtłuścić tłuszcz z bulionu; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
7
Do bulionu dodać mięso z indyka pokrojone z kości; wymieszać z jęczmieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Indycze
Jęczmień
Bulion
8
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
9
Wymieszaj marchew, cebulę, seler i 3 szklanki gotowanego indyka. Gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i jęczmień będą miękkie. Natkę pietruszki wymieszać.