Domowa Zupa Fasolowa Kielbasa

Domowa Zupa Fasolowa Kielbasa
Domowa zupa fasolowa Kielbasa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 323 kalorie, 33g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś masło, kapustę, kiełbasę z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Kielbasa, Ulubiona Zupa Fasolowa Kielbasa, oraz Szybka Kiełbasa-Zupa Fasolowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek na maśle do miękkości. Dodaj bulion i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pozostałe składniki. Wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn