Domowa Włoska Zupa Jarzynowa

Domowa Włoska Zupa Jarzynowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj domowej włoskiej zupy jarzynowej. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, cebulę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska zupa jarzynowa, Włoska Zupa Jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze dziewięć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać makaron i pomidory; podgrzać. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn