Domowa Sól Ziołowa
Domowa sól ziołowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól morską, liście rozmarynu, liście tymianku cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 68 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Sól do kwiatów i ziół, Przyprawa ziołowa sól i pieprz, oraz Sól i zioła pieczone całe ryby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1/2 szklanki grubej soli morskiej, rozmarynu i tymianku cytrynowego w misce robota kuchennego. Pulse, mielenie soli, aż rozmaryn i tymianek mają delikatną konsystencję.
Dodaj 1 szklankę soli morskiej i pulse połączyć.
Wlać mieszaninę soli do płytkiego naczynia do pieczenia i pozostawić do wyschnięcia na powietrzu przez 2 godziny.
Sól przełożyć do szklanego słoika i przykręcić pokrywkę.