Domowa Pizza W Stylu Philadelphia Tomato Pie

Domowa Pizza W Stylu Philadelphia Tomato Pie
Przepis domowej roboty Philadelphia pomidor Pie-Style Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 539 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 284 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ser Pecorino romano, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Lody vanillańskie w stylu filadelfijskim, oraz Vanillan Ice Cream, Philadelphia-Style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i drożdże połączyć w misce miksera stojącego wyposażonego w zaczep do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodać oliwę z oliwek i wodę. Zagniataj na niskiej prędkości, aż ciasto się połączy, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Pozostawić ciasto na 10 minut, a następnie zagnieść jeszcze raz na małej prędkości przez 10 minut. Ciasto należy odciągnąć od boków miski, ale trzymać się dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyjąć hak ciasta, przykryć górną część miski szczelnie folią i odstawić do lodówki na co najmniej 8 godzin i do 2
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Tymczasem zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać czosnek, oregano i płatki pieprzu. Gotować, ciągle mieszając, aż zmiękną i pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3
Dodaj pomidory, cukier i całą szalotkę. Doprowadzić do gołego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bogaty i gruby, o 45 protokół. Doprawić do smaku solą. Pozostawić do ostygnięcia w lodówce, gdy ciasto rośnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dwie godziny przed pieczeniem wyjąć ciasto z lodówki. Obficie nasmarować wnętrze blachy do pieczenia o wymiarach 13 na 18 cali oliwą z oliwek (około 3 łyżki stołowe). Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uformować w płaską kulkę i przenieść do blachy do pieczenia. Używając rąk, pokryj piłkę ze wszystkich stron oliwą z oliwek. Luźno przykryć blachę plastikiem i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na 1 godzinę. Ciasto powinno się rozłożyć .
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Ostrożnie rozciągnij i wciśnij ciasto w narożniki i krawędzie patelni. Przykryć luźno i odstawić na 1 godzinę dłużej. W międzyczasie dostosuj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. gdy ciasto wzrosnie, delikatnie dokuj centrum końcówkami palców i użyj rąk, aby utworzyć wznoszący się grzbiet o szerokości około 1 cala wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Rozprowadź SOS obficie na cieście, pozostawiając podniesioną 1-calową krawędź bez sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Piec, aż krawędzie są jasno złociste i chrupiące, o 20 minut całkowitej, obracając patelni raz w połowie drogi przez pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Posypać serem Romano, pokroić w plastry i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn