Domowa Pizza W Stylu Philadelphia Tomato Pie

Domowa Pizza W Stylu Philadelphia Tomato Pie
Przepis domowej roboty Philadelphia pomidor Pie-Style Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 539 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 284 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ser Pecorino romano, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Lody vanillańskie w stylu filadelfijskim, oraz Vanillan Ice Cream, Philadelphia-Style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i drożdże połączyć w misce miksera stojącego wyposażonego w zaczep do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać oliwę z oliwek i wodę. Zagniataj na niskiej prędkości, aż ciasto się połączy, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Pozostawić ciasto na 10 minut, a następnie zagnieść jeszcze raz na małej prędkości przez 10 minut. Ciasto należy odciągnąć od boków miski, ale trzymać się dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wyjąć hak ciasta, przykryć górną część miski szczelnie folią i odstawić do lodówki na co najmniej 8 godzin i do 2
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Tymczasem zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek, oregano i płatki pieprzu. Gotować, ciągle mieszając, aż zmiękną i pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Dodaj pomidory, cukier i całą szalotkę. Doprowadzić do gołego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bogaty i gruby, o 45 protokół. Doprawić do smaku solą. Pozostawić do ostygnięcia w lodówce, gdy ciasto rośnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dwie godziny przed pieczeniem wyjąć ciasto z lodówki. Obficie nasmarować wnętrze blachy do pieczenia o wymiarach 13 na 18 cali oliwą z oliwek (około 3 łyżki stołowe). Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uformować w płaską kulkę i przenieść do blachy do pieczenia. Używając rąk, pokryj piłkę ze wszystkich stron oliwą z oliwek. Luźno przykryć blachę plastikiem i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na 1 godzinę. Ciasto powinno się rozłożyć .
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Ostrożnie rozciągnij i wciśnij ciasto w narożniki i krawędzie patelni. Przykryć luźno i odstawić na 1 godzinę dłużej. W międzyczasie dostosuj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. gdy ciasto wzrosnie, delikatnie dokuj centrum końcówkami palców i użyj rąk, aby utworzyć wznoszący się grzbiet o szerokości około 1 cala wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Rozprowadź SOS obficie na cieście, pozostawiając podniesioną 1-calową krawędź bez sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Piec, aż krawędzie są jasno złociste i chrupiące, o 20 minut całkowitej, obracając patelni raz w połowie drogi przez pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Posypać serem Romano, pokroić w plastry i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn