Domowa Orzechowa Granola
Domowej roboty orzechowy Granolan jest a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, sól, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nutriciously Nutty Homemade Granola, Granola Orzechowa, oraz Granola orzechowa mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. spryskaj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj owies, orzechy, nasiona słonecznika, cynamon i sól. W rondlu połącz brązowy cukier, miód i olej i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia; ostrożnie wymieszać wanilią.
Wlać gorącą ciecz na mieszaninę owsa, wymieszać i wrzucić, aż dokładnie wymieszać.
Rozłóż granolę na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru, o 20 do 25 protokół, mieszając od czasu do czasu do brązowego równomiernie.
Przełożyć arkusz na stojak z drutu i ostudzić.