Domowa Kiełbasa Letnia

Domowa Kiełbasa Letnia
Domowa kiełbasa letnia to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 410 kalorii, 26g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka mieszaniny utwardzania na bazie cukru, woda, płynny aromat dymu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, Letnie roladki z kiełbasą, oraz Letnia patelnia z warzywami, kiełbasą i ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę i wodę, aż dobrze się wymieszać. Doprawić czosnkiem w proszku, mieszanką utwardzającą, płynnym dymem i ziarnami gorczycy i dokładnie wymieszać. Najlepiej jest używać rąk do tego-jak klopsiki. Uformuj mieszaninę na dwie rolki i owiń folią aluminiową. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Zdjąć folię z wołowiny i wbić otwory w dolnej części rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Umieść je na stojaku do pieczenia w płytkiej patelni do pieczenia, aby złapać kapanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Ostudzić, następnie owinąć w folię lub folię i przechowywać w lodówce do zimna przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn