Dodaj paprykę jalapeño, kolendrę i sok z limonki do kwaśnej śmietany, aby ułatwić polewanie ulubionej meksykańskiej

Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać dodać pieprz jalapeño, kolendra i sok z limonki do kwaśnej śmietany, aby łatwo polewa na swoje ulubione Meksykańskie spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, pieprz Jalapeno, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Krem z pieczonej czerwonej papryki z prażoną słodką kukurydzą i kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową, Cilantro-Jalapeno Latkes With Chipotle Sour Cream, oraz Cilantro-Jalapeño Latkes z Chipotle kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki i odstaw w temperaturze pokojowej 30 minut. Aby zrobić to z wyprzedzeniem, przechowywać mieszaninę w hermetycznym pojemniku w lodówce do 2 dni.