Do Góry Nogami Toffi Jabłko Kwaśna Śmietana Ciasto

Do Góry Nogami Toffi Jabłko Kwaśna Śmietana Ciasto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Upside-Down Butterscotch Jabłko kwaśnej śmietany ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka śmietany, proszek do pieczenia, kęsy z toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Śmietankowy Tort Czekoladowo-Maślany, Ciasto Morelowe Z Kwaśną Śmietaną Do Góry Nogami, oraz Ciasto Żurawinowe Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło w dużej misce, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier i ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajka i wanilię; ubić do wymieszania. Ubić w mieszaninie mąki, następnie śmietany. Wymieszać z posiekanym jabłkiem. Odstawić przy przygotowywaniu karmelowo-karmelowych jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KarmelKarmel
WaniliaWanilia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
1
Roztopić masło w 10-calowej średnicy nonstick żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać brązowy cukier i kęsy masła; mieszać, aż stopi się i gładkie i mieszanina jest bulgotanie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Brązowy CukierBrązowy Cukier
3
Dodaj plasterki jabłka na patelni i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy, za pomocą szczypiec, aby włączyć plasterki, o 3 protokół na stronę (nie będzie dużo płynu w patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
4
Wyjąć patelnię z ognia i ostudzić 3 protokół. Za pomocą szczypiec, ułóż plasterki jabłka na patelni w koncentrycznych kręgach lub innym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
5
Ostrożnie łyżka ciasto ciasto w małych dollops na szczycie jabłek w patelni. Używając szpatułki przesuniętej, delikatnie rozprowadzić ciasto równomiernie na krawędziach patelni(ciasto będzie wydawać się unosić na jabłkach i sokach na patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
6
Piec, aż ciasto będzie złoto brązowy i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 30 protokół. Schłodzić na patelni 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
NóżNóż
7
Umieść duży talerz na patelni. Używając rękawic kuchennych lub uchwytów do garnków, trzymaj talerz i patelnię mocno razem i odwróć, pozwalając ciastu osiąść na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
PatelniaPatelnia
8
Ciasto podawać na ciepło.
1
Jeśli patelnia nonstick nie ma żaroodpornego uchwytu, owinięcie uchwytu w dwie warstwy folii o dużej wytrzymałości sprawi, że będzie bezpieczny w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn