Do Góry Nogami Toffi Jabłko Kwaśna Śmietana Ciasto

Do Góry Nogami Toffi Jabłko Kwaśna Śmietana Ciasto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Upside-Down Butterscotch Jabłko kwaśnej śmietany ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka śmietany, proszek do pieczenia, kęsy z toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Śmietankowy Tort Czekoladowo-Maślany, Ciasto Morelowe Z Kwaśną Śmietaną Do Góry Nogami, oraz Ciasto Żurawinowe Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło w dużej misce, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier i ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka i wanilię; ubić do wymieszania. Ubić w mieszaninie mąki, następnie śmietany. Wymieszać z posiekanym jabłkiem. Odstawić przy przygotowywaniu karmelowo-karmelowych jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KarmelKarmel
WaniliaWanilia
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
1
Roztopić masło w 10-calowej średnicy nonstick żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać brązowy cukier i kęsy masła; mieszać, aż stopi się i gładkie i mieszanina jest bulgotanie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Brązowy CukierBrązowy Cukier
3
Dodaj plasterki jabłka na patelni i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy, za pomocą szczypiec, aby włączyć plasterki, o 3 protokół na stronę (nie będzie dużo płynu w patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
4
Wyjąć patelnię z ognia i ostudzić 3 protokół. Za pomocą szczypiec, ułóż plasterki jabłka na patelni w koncentrycznych kręgach lub innym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
5
Ostrożnie łyżka ciasto ciasto w małych dollops na szczycie jabłek w patelni. Używając szpatułki przesuniętej, delikatnie rozprowadzić ciasto równomiernie na krawędziach patelni(ciasto będzie wydawać się unosić na jabłkach i sokach na patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
6
Piec, aż ciasto będzie złoto brązowy i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 30 protokół. Schłodzić na patelni 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
NóżNóż
7
Umieść duży talerz na patelni. Używając rękawic kuchennych lub uchwytów do garnków, trzymaj talerz i patelnię mocno razem i odwróć, pozwalając ciastu osiąść na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
PatelniaPatelnia
8
Ciasto podawać na ciepło.
1
Jeśli patelnia nonstick nie ma żaroodpornego uchwytu, owinięcie uchwytu w dwie warstwy folii o dużej wytrzymałości sprawi, że będzie bezpieczny w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn