Do góry nogami Ciasto kokosowe Sybil Hancock

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Wywróconego do góry nogami ciasta kokosowego Sybil Hancock. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka brązowego cukru, sody oczyszczonej, mąki tortowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Sybil, Ciasto Ananasowo-Kokosowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Bananowe Kokosowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 8-calowa metalowa patelnia z nonstick foil.In w dużej misce wymieszać brązowy cukier i jajko.Soda oczyszczona rozpuścić w kwaśnej śmietanie, a następnie dodać do mieszaniny jaj. Beat z mikserem ręcznym, aż dobrze wymieszane. Ubić w soli i wanilii.Mąkę i proszek do pieczenia przesiać, następnie dodać do ciasta w trzech częściach, mieszając do incorporated.In oddzielną miskę, wymieszać masło i brązowy cukier, aż dokładnie wymieszać, następnie dodać kokosowe i mieszać aż równomiernie włączone.
Rozłóż mieszankę kokosową na dnie patelni.
Wlać ciasto na Kokosowe, delikatnie rozprowadzając na brzegach.
Piec w 163° przez 40 minut lub aż ciasto będzie brązowe, zestaw, i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty.
Niech ciasto ostygnie całkowicie, a następnie ostrożnie odwróć na tacę do serwowania. Obrać folię.
Podawać z jagodami i bitą śmietaną.