Do góry nogami Ciasto kokosowe Sybil Hancock

Do góry nogami Ciasto kokosowe Sybil Hancock
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Wywróconego do góry nogami ciasta kokosowego Sybil Hancock. Ten przepis służy 8. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka brązowego cukru, sody oczyszczonej, mąki tortowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 75 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Sybil, Ciasto Ananasowo-Kokosowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Bananowe Kokosowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 8-calowa metalowa patelnia z nonstick foil.In w dużej misce wymieszać brązowy cukier i jajko.Soda oczyszczona rozpuścić w kwaśnej śmietanie, a następnie dodać do mieszaniny jaj. Beat z mikserem ręcznym, aż dobrze wymieszane. Ubić w soli i wanilii.Mąkę i proszek do pieczenia przesiać, następnie dodać do ciasta w trzech częściach, mieszając do incorporated.In oddzielną miskę, wymieszać masło i brązowy cukier, aż dokładnie wymieszać, następnie dodać kokosowe i mieszać aż równomiernie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozłóż mieszankę kokosową na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać ciasto na Kokosowe, delikatnie rozprowadzając na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Piec w 163° przez 40 minut lub aż ciasto będzie brązowe, zestaw, i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Niech ciasto ostygnie całkowicie, a następnie ostrożnie odwróć na tacę do serwowania. Obrać folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Podawać z jagodami i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn