Dlaczego kurczak przekroczył drogę Santa Fe - pyszna zupa tortilla
Why-the-Chicken-Crossed-the-Road Santa Fe-Tastic Tortilla Soup to bezglutenowe danie główne. Ten przepis jest dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 58 g białka , 46 g tłuszczu i łącznie 1186 kalorii . Za 5,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 56% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, pomidory w puszce, kolby kukurydzy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 35 minut . 58 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 97% . Ta ocena jest niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Dlaczego ta odmiana klasycznego pesto stanie się Twoim nowym ulubionym przepisem , Chrupiący kurczak Santa Fe i 5-minutowy krem Rocky Road Fudge .
Instrukcje
1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej patelnię grillową do wysokiej temperatury, a garnek do zupy do średnio-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar Lub Ser Pepper Jack
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Skropić kukurydzę olejem i położyć na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodaj czerwoną paprykę do grilla z kukurydzą. Przypalaj warzywa przez 10 minut, łącznie, od czasu do czasu obracając.