Dlaczego kupuję na Farmers Markets

Dlaczego kupuję na Farmers Markets
Dlaczego kupuję na Farmers Markets może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.23 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 589 kalorii, 36g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, ale także miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili dla całego sklepu, Ciasto Z Lodami, oraz Oreo lodziarnia ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jest wiele powodów. Ta cała lokalna sprawa z jedzeniem, oczywiście. Dając rolnikom cały mój Dolar żywnościowy zamiast przetwórców i sprzedawców, lepsze jedzenie ...Ale także jedzenie, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Nowe rzeczy. Co tydzień. Tak jak te, czosnkowe strzępki, po lewej. Bardziej miękki, zielony, czosnkowy smak. Nieźle.I zieleni. Dostałem je od tajskiej rodziny, która sprzedaje na targu. Nie mam pojęcia, czym są. Jedyne wytłumaczenie, jakie otrzymałem, to: "gotujemy je z rybami. Nie ma na nie angielskiego słowa."Sprzedane. Też dobrze radziły sobie z rybami. Możesz zastąpić baby bok choy lub szpinak. Gdybym wiedział, co to za zieleń, zasadziłbym trochę!Ryba w stylu azjatyckim z Zielonym1 lb. halibut (lub inne zrównoważone białe ryby)sól i pieprz do smaku 1 tbs. olej rzepakowy, podzielony3 plastry czosnku lub 2 ząbki czosnku, posiekane 1 pęczek zieleni lub bok choydla sosu: 1 szklanka zupy miso1 / 2 szklanki miodu1 / 4 szklanki sosu sojowego2 łyżeczki. posiekany imbir
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Garlic ScapesGarlic Scapes
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
HalibutHalibut
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
ZieloniZieloni
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
MisoMiso
2
Składniki sosu umieścić w małej patelni z sosem i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest zmniejszona i zagęszczony, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Rozgrzać piekarnik lub grill. Do piekarnika, 350 stopni. Lekko posolić rybę i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec około 20 minut lub aż ryba będzie jędrna, nieprzezroczysta i łatwo się łuszczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podgrzać resztę oleju rzepakowego na patelni, średnio wysoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać czosnek i saute przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj zielenie i saute tylko do zwiędnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
8
Podajemy zieleninę na dole, rybę na wierzchu zieleni i mżawkę na sosie. Sos jest również doskonały do smażenia na stir fry, takich jak szparagi.Jeśli ktoś zna nazwę tych zielonych, proszę mi powiedzieć!Ale Czy Dzieci To Jedzą?Opowiadałem o idei "menu dla dzieci" i "jedzenie dla dzieci" ograniczone do paluszków z kurczaka i makaronu z serem są mitem wcześniej, więc nie ma potrzeby wchodzić w to tutaj. Mój to zjadł? Zdecydowanie, a kiedy jej porcja się skończyła, zjadła większość mojego przez kilka sekund. Nigdy nie wiadomo, czy nie spróbujesz.Nawet jeśli czasami nie chcesz. Jak wieczorem mój małżonek i ja potraktowaliśmy się funtem dzikiego złowionego łososia, który palił na grillu. Dzieciak spojrzał na swoją wieprzowinę i makaron, odepchnął go i powiedział: "Chcę tego!"wskazując na nasz Luksus za 30 funtów raz w roku.Patrzyliśmy na siebie. Powinniśmy? Rozwidliłem kilka kęsów."Podoba mi się!"Kiddo woła. Oczywiście, że tak. Dobre jedzenie naprawdę nie ma limitu wieku, tak jak ktoś mówi mi, że jestem za stary na rożek do lodów.Kilka wskazówek na temat podawania ryb swojemu dziecku, upewnij się jednak, że jest to jeden z bardziej zrównoważonych wyborów dla środowiska i dla takich rzeczy, jak poziom zanieczyszczenia rtęcią. Możesz uzyskać wiele informacji na ten temat z Monterey Bay Aquarium Seafood Watch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
ZieloniZieloni
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Składniki

1bunchZieloni, czyli bok choyZieloni, czyli bok choy1Tbolej rzepakowy, podzielonyolej rzepakowy, podzielony1( bakłażany)Podgrzać resztę oleju rzepakowego na patelni, wysoki. Dodać czosnek i saute przez dwie minuty. Dodaj zielenie i saute tylko do zwiędnięciaPodgrzać resztę oleju rzepakowego na patelni, wysoki. Dodać czosnek i saute przez dwie minuty. Dodaj zielenie i saute tylko do zwiędnięcia4trochę posiekanej cukiniiRyba po azjatycku z zieleniąRyba po azjatycku z zielenią3garlic scapes, lub 2 ząbki czosnku, posiekanegarlic scapes, lub 2 ząbki czosnku, posiekane2warzywo (np. szpinak)posiekany imbirposiekany imbir4trochę posiekanej cukiniiJeśli ktoś zna nazwę tych zielonych, proszę mi powiedziećJeśli ktoś zna nazwę tych zielonych, proszę mi powiedzieć4trochę posiekanej cukiniiPodajemy zieleninę na dole, rybę na wierzchu zieleni i mżawkę na sosie. Sos jest również doskonały do smażenia na stir fry, takich jak szparagiPodajemy zieleninę na dole, rybę na wierzchu zieleni i mżawkę na sosie. Sos jest również doskonały do smażenia na stir fry, takich jak szparagi454papryka habanerohalibut (lub inna zrównoważona biała ryba)halibut (lub inna zrównoważona biała ryba)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezupa misozupa miso4trochę posiekanej cukiniiSól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta4trochę posiekanej cukiniiAle także jedzenie, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Nowe rzeczy. Co tydzień. Tak jak te, czosnkowe strzępki, po lewej. Bardziej miękki, zielony, czosnkowy smak. NiceAle także jedzenie, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Nowe rzeczy. Co tydzień. Tak jak te, czosnkowe strzępki, po lewej. Bardziej miękki, zielony, czosnkowy smak. Nice4trochę posiekanej cukiniiAle Czy Dzieci Jedzą ToAle Czy Dzieci Jedzą To4trochę posiekanej cukiniiRozgrzać piekarnik lub grill. Do piekarnika, 350 stopni. Lekko posolić rybę i pieprz. Piec przez około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie jędrna, nieprzezroczysta i łatwo się łuszczyRozgrzać piekarnik lub grill. Do piekarnika, 350 stopni. Lekko posolić rybę i pieprz. Piec przez około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie jędrna, nieprzezroczysta i łatwo się łuszczy4trochę posiekanej cukiniiLubię to!Lubię to!"Kiddo woła. Oczywiście, że tak. Dobre jedzenie naprawdę nie ma limitu wieku bardziej niż ktoś mówi mi, że jestem za stary na rożek do lodów4trochę posiekanej cukiniiJest wiele powodów. Ta cała lokalna sprawa z jedzeniem, oczywiście. Dając rolnikom cały mój Dolar żywności zamiast przetwórców i sprzedawców, lepsze jedzenieJest wiele powodów. Ta cała lokalna sprawa z jedzeniem, oczywiście. Dając rolnikom cały mój Dolar żywności zamiast przetwórców i sprzedawców, lepsze jedzenie4trochę posiekanej cukiniiPatrzyliśmy na siebie. Powinniśmy? Rozwidliłem się nad kilkoma ugryzieniami.Patrzyliśmy na siebie. Powinniśmy? Rozwidliłem się nad kilkoma ugryzieniami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn