Dla mnie to wszystko po grecku
To wszystko po grecku dla mnie Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1257 kalorii, 47g białka, oraz 102g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka oregano, bułki hamburgerowe, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grecka Feta Burger, Big Greek Gus Burger and Cucumber Salad, oraz Grecki Burger z rukolą, pomidorami i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wszystkie składniki do dressingu do miski małego robota kuchennego i pulsuj, aby połączyć.
Wyjąć do miski i odstawić, aby smaki się mieszały.
Wymieszaj wszystkie składniki na paszteciki burger (nie przepracuj). Podziel mięso na 4 równe paszteciki, które mają nieco większą średnicę niż rozmiar bułki, aby po kurczeniu się po ugotowaniu idealnie pasowały do bułek.
Podgrzej patelnię grillową, żeliwną patelnię lub grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło. Gdy grill jest gorący, gotować hamburgery o 3 do 4 minut na stronie, lub do pożądanego doneness jest osiągnięta. Nie rozgotować lub hamburgery będą suche.
Top każdy burger z serem mozzarella podczas ostatnich 2 do 3 minut gotowania.
Lekko toast ścięte boki bułki albo na grillu lub pod piecem brojlerów.
Rozłóż trochę sosu feta na dolnej połowie każdej bułki, top z burger patty, sałata rzymska, plastry pomidora, czerwona cebula, banan pieprz pierścienie, i plastry ogórka.
Rozprowadź SOS feta na górnych połówkach bułek i przykryj hamburgery.
Weź dużo serwetek! Jeśli zrobiłeś to dobrze, będziesz ich potrzebował! Ciesz się-a może nawet wróć na kilka sekund! (Tak-to jest takie dobre!)