Dirty-Rice Collard Green Bundles

Dirty-Rice Collard Green Bundles
Dirty-Rice Collard Green Bundles to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, liście pietruszki, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiązki Zielonej Fasoli, Wiązki Zielonej Fasoli, oraz Wiązki Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Aby rozpocząć SOS: podsmażyć cebulę i czosnek w oleju w grubym dniesaucepan ustawiony na średnim ogniu, aż zmiękną, około 3 minut. Wymieszać z sosem pomidorowym, brązowym cukrem, octem jabłkowym, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować przez 15 minut, więc wszystkie smaki mogą budować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
Ustaw duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Połóż każdy liść collard na twejpowierzchni pracy i usuń twardą dużą łodygę i żyłę środkową. Nie przeciąć całego liścia na pół; po prostu wyciąć najtwardszą część łodygi w kształcie litery V. Gdy woda się zagotuje, wsunąć liście collard i cookuntil przetargu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Spuścić do durszlaka i spłukać zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1
Rozgrzać olej w patelni o dużym dnie sauté ustawionej na średnim ogniu. Kiełbasę, rozbijając drewnianą łyżką. Gdy kiełbasa jestbrowned, dodać cebulę, zieloną paprykę, seler i czosnek, gotowanie until zmiękczona, o 5 minut więcej. Wymieszać bulion z kurczaka, cayenne, gotowany ryż i pietruszkę, dokładnie wymieszać i pozwolić bulionie, aż na patelni nie pozostanie wilgoć. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ułóż każdy ugotowany liść collard i umieść 1/4 szklanki brudnego ryżu w środku. Złóż obie strony do środka, a na górze i na dole na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Zwinąć do cylindra-szczelnie, jak cygaro lub malutkieburrito-i powtórzyć z pozostałymi liśćmi. Jeśli zdarzy się, byćwszystkie pozostałe liście, możesz je posiekać i dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4
Wlać 1/2-calową warstwę sosu do naczynia zapiekanki 13-na-9-cala.Ułóż rolki collard, szew boki w dół, na wierzchu sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Wlać pozostały sos na rzeczy ed collards, i przykryć patelnię zfoil.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Mixt Greens (with Andrew Swallow), and, with Guy Fieri: Diners, Drive-Ins, and Dives; More Diners, Drive-Ins, and Dives; and Guy Fieri Food.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn