Dip Z Serem Pleśniowym "Hot Wing"

Dip Z Serem Pleśniowym
Blue Cheese "Hot Wing" Dip to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gorącego sosu, ząbek czosnku, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj The Buffalo Wing-Blue Cheese Burger, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Burgery Buffalo Wing z serem pleśniowym Slaw + gratisy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 10 składników w robocie kuchennym 4 razy lub tylko do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Masę przełożyć do miski i delikatnie wymieszać z serem pleśniowym. W razie potrzeby wymieszać od 1 do 2 łyżek. mleko, 1 łyżeczka. na raz, dla pożądanej konsystencji. Przykryć i schłodzić 1 do 2 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
Podawać z kurczakiem, paluszkami selera, rzodkiewkami i gorącym sosem skrzydełkowym. Resztki przechowywać w lodówce do 7 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PrzetargiKurczak Przetargi
żebro Selerażebro Selera
SOS SkrzydełkowySOS Skrzydełkowy
RzodkiewkaRzodkiewka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn