Dip Z Serem Mexicali
Dip z serem Mexicali może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 94 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oscar Mayer boczek, pomidor, papryka jalapeã±o, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to New Mexicali Green Chile-Cheese Kugel, Dip Z Serem Pimento, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. kapie z patelni.
Dodaj pomidory i paprykę do zastrzeżonych kapieli na patelni; gotować i mieszać 3 min. lub aż pomidory zmiękną, a większość płynu zostanie ugotowana. Wymieszać z serem; gotować i mieszać 1 min. albo aż się stopi.
Łyżka do płytkiego naczynia do serwowania; top z boczkiem, cebulą i kolendrą.